Produkty pro list špenátu (4)

Drcená petržel

Drcená petržel

Rozdrcená petržel je univerzální bylinka, která se používá již od římských dob jako ozdoba a zlepšovač chuti v slaných pokrmech. Pěstuje se po celém světě, přičemž Severní Afrika a Blízký východ jsou hlavními zpracovateli. Petržel dodává jemnou vůni a chuť směsím bylinkových koření, masovým marinádám, vinaigretám a zeleninovým polévkám. Skvěle se hodí k vaječným pokrmům, pečené zelenině a bylinkovému chlebu a je základní součástí italské kuchyně. Aby se zachovala její kvalita, měla by být rozdrcená petržel skladována v vzduchotěsných nádobách, mimo světlo a vlhkost.
INFUZE Trávení

INFUZE Trávení

Divoká máta peprná, jedna z nespočetných druhů máty, se vyskytuje pouze ve střední a jižní Evropě. Pěstuje se v Severní Americe, po celé Evropě a v severní Africe. TEPLOTA VODY: 90 až 100 °C ČAS LOUHOVÁNÍ: 5 až 10 minut
Zelí

Zelí

Zelí
SLUNEČNICOVÁ MOUKA

SLUNEČNICOVÁ MOUKA

SLUNEČNICOVÉ JÍDLO